Prachtige pruiken in Papendrecht nodig? Bel met Haarwerken & Zo De Kroon!

Een verzorgd uiterlijk is voor iedereen belangrijk. Heeft u last van haar problemen? En wilt u dit zoveel mogelijk kunnen verbergen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Haarwerken & Zo De Kroon, dé specialist op het gebied van pruiken in de omgeving van Papendrecht . Ons team heeft al jarenlang ervaring in pruiken en adviseert wat het beste bij u past. Ook vele tevreden klanten uit Papendrecht zijn wij van dienst geweest. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van pruiken en geven u persoonlijke begeleiding. Bij Haarwerken & Zo De Kroon, bent u altijd verzekerd van een haarwerk dat bij u past.

Op maat gemaakte pruiken in Papendrecht

Haarwerken & Zo De Kroon biedt de mogelijkheid om pruiken in Papendrecht op maat te laten maken. Daarbij wordt er eerst een mal van uw hoofd gemaakt. Hierbij kunnen alle details van uw hoofd worden aangegeven. Daarna wordt het haarwerk geheel met de hand gemaakt. Wanneer u kiest voor een pruik op maat bent u verzekerd van een haarwerk met een perfecte pasvorm dat precies aansluit op uw wensen.

Collectie

Wilt u geen maatwerk? Dan kunt u gerust onze ruime collectie pruiken komen bekijken. Van stijlvol klassiek tot modieus en zeer trendy pruiken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met Haarwerken & Zo De Kroon. Wij waarborgen altijd uw privacy en geven eerlijk en deskundig advies. Bent u inwoner van Papendrecht en wenst u meer informatie te ontvangen over onze pruiken, neem dan vrijblijvend contact op met Haarwerken & Zo De Kroon door gebruik te maken van het onderstaande formulier, of door te bellen met: 010-3168885

Maak een afspraak

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)