Pruiken echt haar

Bent u op zoek naar pruiken van echt haar? Wij van Haarwerken & Zo De Kroon zijn gespecialiseerd in pruiken, haarstukken en haarwerken. Wij streven naar het aanmeten van het perfecte haarwerk. Wij vinden kwaliteit hier van groot belang, onder andere van de pasvorm, het haar en de kleur. Wij werken daarom ook met de meest uiteenlopende vormen van vervangend haar, zodat we de eigen haarsoort van elke klant zo goed mogelijk kunnen benaderen.

Wij van Haarwerken & Zo De Kroon zijn een zeer klantgericht en betrouwbaar bedrijf. Zo kunt u bij ons in een persoonlijk gesprek uw verhaal doen. Onze specialisten zijn zeer professioneel en kunnen u helpen bij het uitzoeken van de juiste pruik die u zelf gemakkelijk kunt stylen.

Waarom pruiken echt haar?

Een pruik gemaakt van echt haar biedt uitkomst bij haarverlies of dunner (wordend) haar. Omdat de pruiken een natuurlijke uitstraling hebben, lijken deze absoluut niet ‘nep’. Bovendien bieden pruiken echt haar een hoger draagcomfort.

Er zitten vele voordelen aan het dragen van een pruik van echt haar tegenover een pruik van synthetisch haar. Zo is de kwaliteit van het haar beter en blijft het ook langer mooi. Daarnaast kunt u de pruik gewoon ophouden, dit wil zeggen dat u er bijvoorbeeld ook mee kunt slapen en zwemmen. Ook kunt u een pruik van echt haar zelf stylen, zodat u uw haar kan dragen hoe u dit zelf mooi vind.

Voor meer informatie of advies over onze pruiken echt haar, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten kunnen u dan verder helpen. Zo hoeft kunt u uw dagelijkse leven leiden vol zelfvertrouwen met een mooie, gepersonaliseerde pruik van Haarwerken & Zo De Kroon.

Maak een afspraak

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)