Mediceuticals shampoo

Mediceuticals shampoo

Mooi, glanzend, maar vooral gezond haar en een gezonde hoofdhuid is iets waar we allemaal naar streven. Toch is dit voor veel mensen niet vanzelfsprekend. En dat is ook niet gek, want iedereen heeft een andere hoofdhuid en ander haar met andere behoeften. Uitzoeken wat uw haar of hoofdhuid nodig heeft en welke shampoo daar het beste in kan voorzien, kan een hele klus zijn. Stap namelijk een drogist in en je wordt verwelkomd door schappen vol verschillende merken en soorten shampoos. Ziet u door de bomen het bos niet meer, en wilt u nu écht eens vooruitgang gaan boeken met uw haar en hoofdhuid? Dan is de Mediceuticals shampoo iets voor u!

Waarom kiezen voor Mediceuticals shampoo?

Mediceuticals is een Amerikaans laboratorium dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en leveren van unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en vervolgens ook houden. Na jarenlang farmaceutisch onderzoek staan de producten van het merk tegenwoordig bekend om hun doeltreffende en veilige formules. Zo zijn de producten van Mediceuticals geschikt voor zowel mannen als vrouwen met overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Ook voor mensen die last hebben van hoofdhuidproblemen heeft Mediceuticals een uitgebreide lijn aan producten ontwikkeld.

Van welke haarproblemen of hoofdhuidproblemen u ook last heeft, er is altijd wel een geschikte Mediceuticals shampoo te verkrijgen. Zo zijn de shampoos uit de Healthy Hair Solutions-lijn geschikt voor het herstellen en beschermen van droog, beschadigd, fijn of chemisch behandeld haar. Heeft u last van hoofdhuidproblemen, zoals roos, een droge of juist een vette hoofdhuid? Dan zijn de producten uit de Scalp Therapies-lijn waar u naar op zoek bent. En zowel mannen als vrouwen met haaruitval of dunner wordend haar hebben baat bij de producten uit de Advanced Hair Restoration Technology-lijn.

Samenstelling van Mediceuticals shampoos

Welke Mediceuticals shampoo u ook kiest, u bent ervan verzekerd dat de shampoo uw haar op een milde manier zal reinigen en uw hoofdhuid goed zal verzorgen om deze in optimale conditie te houden. De shampoos van het merk zijn zo effectief doordat ze geen wax, olie of vet bevatten die irritaties kunnen opwekken. Ook bevatten geen van de shampoos de beruchte stof SLS (sodium lauryl sulfaat). In plaats daarvan maken de shampoos gebruik van pH-vriendelijke ingrediënten. Dit is precies wat de shampoos van Mediceuticals zo geschikt maakt voor mensen met problemen aan de hoofdhuid en het haar.

Haarwerken & Zo De Kroon helpt u bij het vinden van uw perfecte shampoo

Wat uw klachten ook zijn, Mediceuticals heeft voor alle problemen een gerichte oplossing. Bij Haarwerken & Zo De Kroon bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van de Mediceuticals shampoo die bij u past. Omdat alleen door Mediceuticals gecertificeerde bedrijven de producten van het merk mogen verkopen, zijn de specialisten van Haarwerken & Zo De Kroon in staat om de juiste producten voor uw problemen aan te raden. Dankzij ons advies op maat bent u verzekerd van een shampoo die bij u en uw haar en hoofdhuid past.

Indien u interesse heeft in een van onze diensten of producten, kunt u een persoonlijke afspraak maken. Voor meer informatie kunt u bellen naar 010-3168885. Wij zien u graag in onze SEMH-gecertificeerde salon!

Neem contact met ons op

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)