Mediceuticals conditioner

Mediceuticals conditioner

Het vinden van een goede conditioner is lastig, en al helemaal als u last heeft van haaruitval of hoofdhuidproblemen. Nog veel te vaak bevatten conditioners allerlei ingrediënten, zoals SLS (sodium lauryl sulfaat) die ervoor kunnen zorgen dat de hoofdhuid ontzettend geïrriteerd raakt. Dit is natuurlijk wel het laatste wat u wilt. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook meer dan genoeg producten die gemaakt worden om speciaal deze haar- en hoofdhuidproblemen aan te pakken. Een conditioner in combinatie met een Mediceuticals shampoo kan het verschil maken! Haarwerken & zo legt u graag uit waarom een Mediceuticals conditioner de juiste keuze voor u is.

Welke Mediceuticals conditioner past bij u?

Mediceuticals is een Amerikaans laboratorium dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en leveren van unieke dermatologische producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Na jarenlang farmaceutisch onderzoek staan de producten van het merk tegenwoordig bekend om hun doeltreffende en veilige formules. Zo zijn de producten van Mediceuticals geschikt voor zowel mannen als vrouwen met overmatig haaruitval en dunner wordend haar en verschillende hoofdhuidproblemen.

 • Therapeutic: deze conditioner ontwart en reinigt het haar op een milde wijze. Doordat het product geen olie of vet bevat maar enkel pH-vriendelijke ingrediënten, bevordert deze conditioner de juiste zuurgraad voor het hoofd en haar. De hoofdhuid wordt verzacht en gekalmeerd. Hierdoor is deze conditioner uiterst geschikt voor mensen met een gevoelige, droge en strakke hoofdhuid.
 • Vitatin: deze conditioner is geschikt voor droog en/of chemisch behandeld haar. Door de vochtregulerende eigenschappen is het een goede conditioner voor het hydrateren van dof en zwak haar. Hoewel het een intensief verzorgende conditioner is, verzwaart het het haar niet. Het Colour Retention Complex beschermt gekleurd haar tegen Uv-straling.
 • Final Finish: deze conditioner is geschikt voor mensen met fijn, dun of beschadigd haar, bijvoorbeeld door kleurbehandelingen. Het natuurlijke appelazijn bevordert de juiste zuurgraad van het hoofd en haar, waardoor chemische processen geremd worden. Dankzij een Colour Retention Complex wordt gekleurd haar beschermd tegen Uv-straling, waardoor het haar er levendiger uit zal blijven zien. Het geeft het haar een natuurlijke glans.
 • Moist-Cyte: deze conditioner is geschikt voor droog, futloos en onhandelbaar haar. Het geeft het haar glans en verzwaart het haar niet. Hierdoor maakt de conditioner met name krullend haar soepel en handelbaar.
 • Defend: deze leave-in conditioner ontwart en beschermt het haar tegen de hitte van de föhn en de stylingtang. Daarnaast beschermt het het haar tegen Uv-straling en zelfs luchtverontreiniging. Het geeft het haar een natuurlijke glans en maakt het soepel.

Uw perfecte conditioner vindt u bij Haarwerken & Zo De Kroon

Mediceuticals heeft voor elk haar- en hoofdhuidtype een gerichte en zeer effectieve oplossing. Omdat alleen door Mediceuticals gecertificeerde bedrijven de producten van het merk mogen verkopen, zijn de specialisten van Haarwerken & Zo De Kroon in staat om u advies op maat te geven over welke conditioner het beste bij uw situatie past. Zo bent u verzekerd van een conditioner die u helpt om eventuele klachten te verminderen of zelfs uw problemen op te lossen.

Indien u interesse heeft in een van onze diensten of producten, kunt u een persoonlijke afspraak maken. Voor meer informatie kunt u bellen naar 010-3168885. Wij zien u graag in onze SEMH-gecertificeerde salon!

Mediceuticals conditioner

Neem contact met ons op

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)