Hoofdhuid problemen

Hoofdhuid problemen

Heeft u last van een problematische hoofdhuid? Als u last heeft van bijvoorbeeld roos, een vette hoofdhuid of juist een droge hoofdhuid of psoriasis, kan dit veel vervelende gevolgen hebben voor uw kwaliteit van leven. Zo kunt u uzelf bijvoorbeeld onzeker gaan voelen en wilt u bepaalde activiteiten niet meer ondernemen. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend, maar gelukkig zijn er oplossingen om uw hoofdhuid problemen te verhelpen. De specialisten van Haarwerken & Zo De Kroon helpen u graag.

De meest voorkomende hoofdhuid problemen

Er zijn veel verschillende soorten hoofdhuid problemen, die elk om een andere aanpak vragen. Het is dus belangrijk om te weten van welk probleem u last heeft. Dit kunt u met uw huisarts of dermatoloog bespreken.

 • Roos: dit is een chronische aandoening, waarbij de hoofdhuid te veel huidcellen produceert. Het kan leiden tot een jeukende, schilferige hoofdhuid en een haardos die wordt ‘gesierd’ door witte, vette schilfers. Het wordt ook wel Seborroïsch eczeem genoemd, maar deze eczeem richt zich niet specifiek op de hoofdhuid zelf.
 • Vette hoofdhuid: bij een vette hoofdhuid zijn de talgklieren overactief. Dit kan worden veroorzaakt door een hormoonspiegel die niet meer in balans is.
 • Droge hoofdhuid: in tegenstelling tot een vette hoofdhuid heeft u bij een droge hoofdhuid last van een tekort aan talg en vocht. Dit merkt u doordat de hoofdhuid strak aanvoelt. Ook krijgt u last van schilfers.
 • Psoriasis: psoriasis is een niet-besmettelijke huidaandoening, waarbij men vooral last heeft van jeuk, roodheid van de hoofdhuid en schilfers. Wanneer u last heeft van langdurige en ernstige psoriasis aan de hoofdhuid, kunnen de littekens die dit met zich mee kan brengen op den duur leiden tot haaruitval.

Haarwerken & Zo De Kroon helpt u bij het vinden van uw perfecte oplossing bij hoofdhuid problemen

Merkt u dat u bepaalde activiteiten niet meer durft te ondernemen, uit schaamte voor uw hoofdhuid problemen en eventuele haaruitval? U kunt er ook voor kiezen om uw hoofdhuid problemen en/of haaruitval te bedekken door middel van een pruik, haarwerk of haarstuk. U kunt uw wensen uiten bij een persoonlijk gesprek met de specialisten van Haarwerken & Zo De Kroon. Tijdens deze kennismaking nemen wij alle tijd voor u, zodat u rustig de tijd heeft om de verschillende pruiken, haarstukken en haarwerken te passen.

Daarnaast kunnen wij u ook verschillende shampoos en conditioners van Mediceuticals aanraden. Deze verzorgingsproducten zijn geschikt voor ieder type huid en haar, doordat ze zo pH-vriendelijk zijn. Zo zijn de producten uit de Scalp Therapies-lijn geschikt bij het behandelen van diverse hoofdhuid problemen zoals roos, een vette hoofdhuid of een droge hoofdhuid.

Indien u interesse heeft in een van onze diensten of producten, kunt u een persoonlijke afspraak maken. Voor meer informatie kunt u bellen naar 010-3168885. Wij zien u graag in onze SEMH-gecertificeerde salon!

Hoofdhuid problemen

Neem contact met ons op

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)