Haarwerk modellen

Door de ruime keus heeft u altijd het bij u passende model. Uw haarspecialist adviseert u welke modellen bij uw uiterlijk passen.
we houden rekening met het volgende: gezichtsvormen, persoonlijkheid, uiterlijk en kleur.

Na de “finishing touch” heeft u een perfect passend model. Kortom: een goed verzorgd kapsel, geheel in harmonie met uw persoonlijkheid.

Het onderhoud

Hoe lang een haarwerk (pruik) meegaat is sterk afhankelijk van hoe u ermee omgaat en hoe intensief u het haarwerk draagt.

Bij de eerste afspraak krijgt u informatie en advies over het onderhoud van uw haarwerk. Het is aan te raden om het haarwerk bij uw haarwerker in onderhoud te geven.

Indien u over een juiste medische indicatie beschikt keert uw zorgverzekeraar een basisvergoeding uit. De basisvergoeding is voor iedereen gelijk, maar het is mogelijk om u hiervoor extra te laten verzekeren.

Pasvorm

De haarwerken, zowel maatwerk als confectie, hebben een prima pasvorm. Wij zorgen ervoor dat u een haarwerk krijgt met de juiste maatvoering.

Wassing

Het is aan te raden om uw haarwerk (pruik) te laten te laten controleren. Wij willen graag weten of het haarwerk aan uw verwachtingen voldoet, en willen eventuele vragen en/of ongemakken snel bij u wegnemen.

U krijgt informatie over het onderhoud van uw haarwerk (pruik) van ons mee. Dat kan voor sommige haarwerken anders zijn.

Vergoeding

De service die wij bieden:

 • Snelle hulp bij chemo behandeling
 • Indien gewenst advies aan huis of ziekenhuis
 • Afhandeling met zorgverzekeraars
 • Volledige verzorging van uw haarwerk
 • Therapeutische verzorging voor het herstel van uw eigen haar

Vergoeding door zorgverzekeraar

Haarwerken (pruiken) en haarstukken worden meestal grotendeels vergoed door de zorgverzekeraars. Haarwerken & Zo De Kroon heeft contracten met alle zorgverzekeraars en is erkend door de SEMH.

Waarborg

Waarborg van kwaliteit, service en vakmanschap

De SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leverancier Medische Hulpmiddelen) is een onafhankelijke organisatie die in samenspraak met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars, eisen opstelt waaraan een goed leverancier dient te voldoen. Elk jaar controleert de SEMH aan de hand van een toetsing of de erkende leveranciers aan deze eisen voldoen. Voor u een waarborg van kwaliteit, service en vakmanschap.

Maak een afspraak

  Datum klacht:

  Naam indiener klacht: (verplicht)

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Telefoonnummer: (verplicht)

  E-mail: (verplicht)

  Klachtomschrijving:

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)