haarstukken echt haar

Heeft u zeer dun haar en voelt u zich hier niet comfortabel bij? Of heeft u last van een haaraandoening en heeft u een kaal plekje op uw hoofd en voelt u zich hierdoor erg onzeker? Wij kunnen u helpen! Haarstukken echt haar is dé oplossing om uw haar voller te laten lijken of om uw onzekerheden te verbergen. Wij beschikken over een ruime collectie echt haar in verschillende soorten, structuren en kleuren. Al onze haarstukken zijn van de beste kwaliteit voor de beste prijs! Bij Haarwerken & Zo De Kroon bent u hiervan verzekerd: wij zijn SEMH-gecertificeerd en kunnen u dus haar inzet stukjes van zeer goede kwaliteit bieden.

Waarom haarstukken echt haar?

Echt haar ziet er ten eerste veel natuurlijker uit. Vooral bij haaraanvulling is het belangrijk dat het haar lijkt op en voelt als uw eigen haar. Hierdoor is het verschil tussen uw eigen haar en de haaraanvulling amper op te merken. Het is van belang dat de structuur, pasvorm en kleur hetzelfde zijn als uw eigen haar.

Onze haarstukken echt haar kunnen zowel door middel van clipjes als semipermanent bevestigd worden. Waarvoor u kiest, ligt maar net aan uw wensen. Wilt u kunnen zwemmen, slapen en sporten zonder uw haarstukken uit te nemen? Dan is semipermanente bevestiging iets voor u. Bent u meer op zoek naar een snelle manier om het volume van uw haar te verbeteren of snel een onzekerheid te verbergen. De keuze is aan u! Wij helpen u graag met het maken van deze keuze.

Meer informatie over haarstukken echt haar?

Indien u interesse heeft in een van onze diensten, kunt u een persoonlijke afspraak maken. U kunt uw verhaal doen en rekening houdend met uw wensen adviseert de stylist bij het uitzoeken van wellicht uw nieuwe haarwerk. Voor informatie kunt u bellen naar (06) 25 02 52 90 en vraag naar Rosita Braber, zij maakt de afspraak met u. Wij zien u graag in onze SEMH-gecertificeerde salon!

Maak een afspraak

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)