Haar inzet stukjes

Heeft u last van een haaraandoening en heeft u een kaal plekje op uw hoofd en voelt u zich hierdoor erg onzeker? Wij kunnen u helpen! Wij beschikken over een ruime collectie aan haar inzet stukjes in verschillende soorten, structuren en kleuren. Al onze inzetstukjes zijn van de beste kwaliteit voor de beste prijs! Bij Haarwerken & Zo De Kroon bent u hiervan verzekerd: wij zijn SEMH-gecertificeerd en kunnen u dus inzetstukjes van zeer goede kwaliteit bieden.

Haar inzet stukjes

Voordelen inzet stukjes

Inzet stukjes kunnen wonderen doen voor uw zelfvertrouwen en worden mede daarom steeds populairder, onder andere doordat er veel voordelen aan verbonden zijn:

 • Natuurlijk resultaat: inzetstukjes zijn bedoeld als een aanvulling op uw echte haar en zullen dus hetzelfde voelen en eruit zien als uw eigen haar. Dezelfde structuur, vezel, kleur en pasvorm zijn hierbij erg belangrijk. Wij helpen u graag bij het vinden van uw perfecte inzet stukjes!
 • Echt haar: als u kiest voor inzetstukjes van echt haar, dan kunt u hier alles mee doen als u de inzet stukjes semipermanent worden bevestigd. Omdat ze niet zullen glijden kunt U ermee slapen, sporten en zwemmen.
 • Makkelijk zelf inbrengen: wilt u geen semipermanent bevestigde inzet stukjes, kunt u ook kiezen voor haarstukjes met een clipje. Deze haarstukjes zijn makkelijk zelf te bevestigen, waardoor u zelf kunt bepalen wanneer u de stukjes in uw haar wilt en wanneer niet.

Meer informatie over haar inzet stukjes?

Indien u interesse heeft in een van onze diensten, kunt u een persoonlijke afspraak maken. U kunt uw verhaal doen en rekening houdend met uw wensen adviseert de stylist bij het uitzoeken van wellicht uw nieuwe haarwerk. Neem contact met ons op! Voor informatie kunt u bellen naar (06) 25 02 52 90 en vraag naar Rosita Braber, zij maakt de afspraak met u. Wij zien u graag in onze SEMH-gecertificeerde salon!

Maak een afspraak

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)