Goede kwaliteit pruiken

Lijdt u aan een haaraandoening, ondergaat u een chemokuur of heeft u zeer dun haar waar u erg onzeker van wordt? Dan kunnen goede kwaliteit pruiken de oplossing voor u zijn. Het is natuurlijk mogelijk om uw hoofd te bedekken met petten, sjaals, hoeden, bandana’s en mutsen, maar veel mensen vinden het fijn om, indien nodig, toch een pruik te dragen. Hierbij is de kwaliteit van groot belang. U wilt natuurlijk wel dat uw pruik lang meegaat. Bij normaal gebruik kunnen pruiken van echt haar zo’n 6 tot 12 maanden mee. Bij synthetische pruiken komt er meer onderhoud aan te pas, maar ook de kwaliteit van deze pruiken is zeer goed.

Waarom Haarwerken & Zo De Kroon?

Bij Haarwerken & Zo De Kroon vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten goede kwaliteit pruiken. Echt haar of synthetisch, blond of bruin, een pasvorm voor een ovaal of een rond hoofd, zachte of stugge structuur, krullend of stijl: het kan allemaal en elke combinatie is mogelijk. Kom eens langs in onze salon om het gehele assortiment te zien.

Geen enkel persoon is hetzelfde en het kan dus gebeuren dat er niks voor u bij zit in ons assortiment. Zit er niets voor u bij? Maak dan in een persoonlijk gesprek op afspraak uw wensen kenbaar en wij zullen maatwerk leveren. Wij adviseren u graag op het gebied van goede kwaliteit pruiken en het bij u passende model door middel van het “type advies systeem”. Bovendien houden wij altijd rekening met gezichtsvormen, persoonlijkheid, uiterlijk en kleur. Kortom: bij ons bent u op het juiste adres voor goede kwaliteit pruiken!

Meer informatie over goede kwaliteit pruiken?

Indien u interesse heeft in een van onze diensten, kunt u een persoonlijke afspraak maken. U kunt uw verhaal doen en rekening houdend met uw wensen adviseert de stylist bij het uitzoeken van wellicht uw nieuwe haarwerk. Voor informatie kunt u bellen naar (06) 25 02 52 90 en vraag naar Rosita Braber, zij maakt de afspraak met u. Wij zien u graag in onze SEMH-gecertificeerde salon!

Maak een afspraak

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)