Dames pruiken

Lijdt u aan een haaraandoening, ondergaat u een chemokuur of heeft u zeer dun haar waar u erg onzeker van wordt? Het is belangrijk dat u tevreden bent met hoe u eruit ziet. Een manier om uw onzekerheden qua kapsel op te lossen, is het kiezen van een pruik die bij u past. Bij Haarwerken & Zo De Kroon vindt u een ruime collectie dames pruiken. Echt haar of synthetisch, blond of bruin, een pasvorm voor een ovaal of een rond hoofd, zachte of stugge structuur, krullend of stijl: het kan allemaal en elke combinatie is mogelijk.

Maatwerk dames pruiken

Geen enkel persoon is hetzelfde en het kan dus gebeuren dat er niks voor u bij zit in ons assortiment. Zit er niets voor u bij? Maak dan in een persoonlijk gesprek op afspraak uw wensen kenbaar en wij zullen maatwerk leveren. Wij adviseren u graag op het gebied van goede kwaliteit dames pruiken en het bij u passende model

door middel van het “type advies systeem”. Bovendien houden wij altijd rekening met gezichtsvormen, persoonlijkheid, uiterlijk en kleur. Kortom: bij ons bent u op het juiste adres voor goede kwaliteit pruiken!

4 weken na aanschaf van uw nieuwe pruik kunt u gratis het haarwerk laten wassen en laten controleren in onze salon. Wij willen graag weten of het haarwerk aan uw verwachtingen voldoet, en willen eventuele klachten en/of ongemakken snel bij u wegnemen.

Meer informatie over dames pruiken?

Indien u interesse heeft in een van onze diensten, kunt u een persoonlijke afspraak maken. U kunt uw verhaal doen en rekening houdend met uw wensen adviseert de stylist bij het uitzoeken van wellicht uw nieuwe haarwerk. Neem geheel vrijblijvend contact op met Haarwerken & Zo De Kroon 010-3168885. Wij zien u graag in onze SEMH-gecertificeerde salon!

Maak een afspraak

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)