Dames pruiken in Barendrecht . Ook van echt haar.

Een verzorgd uiterlijk is voor iedereen belangrijk. Heeft u last van haarproblemen? En wilt u dit zoveel mogelijk kunnen verbergen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Haarwerken & Zo De Kroon, dé specialist op het gebied van dames pruiken in Barendrecht . Ons team heeft al jarenlang ervaring in dames pruiken en adviseert wat het beste bij u past. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van dames pruiken en geven u persoonlijke begeleiding. Bij Haarwerken & Zo De Kroon bent u altijd verzekerd van een haarwerk dat bij u past.

Dames pruiken op maat

Haarwerken & Zo De Kroon biedt de mogelijkheid om dames pruiken op maat te laten maken. Daarbij wordt er eerst een mal van uw hoofd gemaakt. Hierbij kunnen alle details van uw hoofd worden aangegeven. Daarna wordt het haarwerk geheel met de hand gemaakt. Wanneer u kiest voor een dames pruik op maat bent u verzekerd van een haarwerk met een perfecte pasvorm dat precies aansluit op uw wensen.

Collectie

Wilt u geen maatwerk? Dan kunt u gerust onze ruime collectie dames pruiken in Alblasserdam bekijken. Van stijlvol klassiek tot modieus en zeer trendy dames pruiken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met Haarwerken & Zo De Kroon. Wij waarborgen altijd uw privacy en geven eerlijk en deskundig advies. Wenst u meer informatie te ontvangen over dames pruiken te Barendrecht , neem dan vrijblijvend contact op met Haarwerken & Zo De Kroon 010-3168885.

Maak een afspraak

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)