Alopecia

Alopecia, ook wel pleksgewijze kaalheid genoemd, is een haaraandoening die ervoor kan zorgen dat een persoon plotseling gedeeltelijk kaal wordt. De haaruitval kan op elke leeftijd bij zowel mannen als vrouwen voorkomen. Bij alopecia blijven de haarwortels aanwezig en daarom bestaat er de kans dat het haar wel terug groeit. Het kan echter ook zo zijn dat de haaraandoening kan leiden tot complete kaalheid.

Als u lijdt aan alopecia, kunt u zich onzeker voelen. Dit is te begrijpen, maar er zijn oplossingen. Bij Haarwerken & zo kunt u terecht voor verschillende pruiken, haarstukken en haarwerken. Mensen die lijden aan alopecia vormen onze klantenkring en wij zijn dan ook goed bekend met de aandoening.

Mooie haarwerken, haarstukken en pruiken voor mensen met alopecia

Ieder persoon is anders en heeft andere wensen qua haarwerk. Wij willen er graag voor zorgen dat uw haarwerk volledig voldoet aan uw wensen en letten goed op de kwaliteit van de pasvorm, het materiaal waar het haarwerk van is gemaakt, de vezel en natuurlijk de kleur. Geen kapsel is ons te gek! Maak uw wensen kenbaar en samen met u zullen wij ervoor zorgen dat u binnen de kortste keren met een mooie pruik, mooi haarstuk of haarwerk de deur uitloopt.

U kunt uw wensen uiten bij een persoonlijk gesprek. Tijdens deze kennismaking laten wij u alle mogelijkheden zien en horen wij graag uw mening. Wij zullen alle tijd voor u nemen, zodat u rustig de tijd heeft om de verschillende pruiken, haarstukken en haarwerken te passen.

Meer informatie over haarwerken voor mensen met alopecia?

Indien u interesse heeft in een van onze diensten, kunt u een persoonlijke afspraak maken. U kunt uw verhaal doen en rekening houdend met uw wensen adviseert de stylist bij het uitzoeken van wellicht uw nieuwe haarwerk. Neem dan contact met ons op. Voor informatie kunt u bellen naar (06) 25 02 52 90 en vraag naar Rosita Braber, zij maakt de afspraak met u. Wij zien u graag in onze SEMH-gecertificeerde salon!

Maak een afspraak

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)